Rabu,

Terma & syarat

Terma dan Syarat

Sila baca dan fahami betul-betul Terma dan Syarat sebelum membuat apa-apa bayaran untuk sistem ini.

 

1. Sistem ini adalah berasaskan langganan. Bayaran pendaftaran untuk melanggan sistem ini ialah sebanyak tertakluk kepada pakej iaitu RM60 (Basic), RM180 (RM180) dan RM280 (Gold). Jumlah tersebut sudah termasuk sewaan tahun pertama. Manakala, yuran sewaan tahun berikutnya ialah RM5 sebulan (Basic), RM10 sebulan (Silver) dan RM15 sebulan (Gold) . Namun, yuran langganan bulanan perlu dibayar secara sekaligus untuk tempoh setahun iaitu berjumlah RM60 untuk Basic (RM5 sebulan X 12 bulan). Manakala untuk Pakej Silver ialah RM120 (RM10 sebulan X 12 bulan).  Pakej Gold pula ialah RM180 setahun (RM15 sebulan X 12 bulan). Tahun adalah dikira berdasarkan calendar year

 

2. Sistem ini memilih beberapa produk yang dirasakan mempunyai potensi yang baik untuk dijual atau dilanggan oleh pengguna. Buat masa ini, produk pertama yang kami pilih untuk dipasarkan ialah produk telekomunikasi dari Tone Group, iaitu Kad SIM Tone Excel.

 

3. Perlu difahami bahawa bayaran pendaftaran Sistem Untung Pasif (UP) dan langganan tahunan bukanlah bayaran untuk mendapatkan produk dan juga bukanlah bayaran untuk menjadi ahli/pengedar kepada produk-produk yang dalam Back Office. Sekiranya ahli tertarik dengan produk atau sistem pemasaran syarikat produk tersebut, maka bolehlah mendaftar dengan bayaran tertentu bergantung dengan produk yang dipilih. Namun, disebabkan SIM Tone Excel adalah produk sulung yang terpilih dalam Sistem Untung Pasif ini, maka kami akan berikan Kad SIM Tone Excel dan alat bantu secara percuma. Ingat, ianya adalah percuma untuk produk SIM TE sahaja.

 

4. Sebagai pengguna dan ahli affiliate Sistem Untung Pasif, pengguna berdaftar (ahli VIP) layak untuk mendapat komisyen apabila berjaya mempromosi Sistem ini sehingga ada pengguna baru yang melanggan sistem ini melalui URL affiliate anda.

 

5. Sebaik sahaja setelah anda membuat pembayaran, wang tidak akan dikembalikan kerana anda telah dianggap bersetuju dengan segala terma dan syarat yang telah ditetapkan.

 

6. Pihak kami hanya sebagai medium pemasaran dan tidak bertanggungjawab atas salahlaku pemilik produk, iaitu syarikat asal yang bertanggungjawab mengujudkan produk ini di pasaran.

 

7. Pihak kami tidak menjamin bahawa Sistem ini akan berkekalan sampai bila-bila. Pihak kami berhak untuk menghentikan perkhidmatan ini atas apa jua faktor tanpa sebarang notis terlebih dahulu kepada pelanggan. Tiada pengembalian wang akan dilakukan.

 

8. Anda mesti mempunyai akaun bank yang berdaftar di Malaysia atas nama sendiri. Sesiapa yang menggunakan akaun bank pihak lain, komisyen tidak akan dibayar sampai-bila-bila dan keahlian anda dalam Sistem Untung Pasif akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja.

 

9. Anda hanya dibenarkan membuka satu (1) akaun / keahlian Sistem Untung Pasif. Sekiranya anda membuat pembayaran lebih dari sekali, maka kami tidak akan daftarkan Sistem Untung Pasif yang ke-2 untuk anda. Wang turut tidak akan dikembalikan.

 

10. Tugas kami adalah memudahkan anda mencari prospek yang berminat dengan produk yang anda pasarkan yang terdapat dalam sistem Untung Pasif. Kami tidak menjamin sebarang jumlah minima hasil peserta / pelanggan. Namun kami akan sentiasa berusaha dari masa ke semasa menambah bilangan prospek yang berpotensi untuk peserta.

 

11. Pihak kami akan berusaha untuk membantu anda mendapatkan pelanggan/agen/rakaniaga/downline. Kami akan berusaha buat placement di bawah ahli secara rawak. Namun demikian, tiada jaminan bahawa sistem ini akan berjaya memberikan ahli secara auto kepada peserta. Usaha peserta sendiri dalam mempromosi link / URL web promosi masing-masing turut memainkan peranan penting untuk memastikan sistem ini berjaya mencapai matlamat.

 

 

12. Hanya IDP Tone Excel yang berdaftar di Sistem UP sahaja yang akan layak mendapat Web replika dan limpahan downline / spillover dari sistem. Sebarang permohonan untuk menukarkan ID Tone Excel untuk didaftarkan dalam Sistem Untung Pasif adalah tidak dibenarkan dan tidak akan dilayan.

 

 

Senarai Singkatan Perkataan

1.  UP = Untung Pasif

 

2.  TE = Tone Excel

Informasi sponsor

Nama: Zamri Tom

Jenis keahlian: Gold

Lokasi: .sarawak - Malaysia

Telefon : 0105262788

Mengapa Anda Perlu Pilih Untung Pasif?

Untung Pasif adalah sistem yang Dipercayai

Kos Rendah tetapi Sistem Hebat

Sentiasa Dikemaskini

Bantuan Online diberikan PERCUMA

Dilengkapi dengan Sistem Notifikasi SMS dan Emel

Notifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada prospek mendaftar

Notifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada ahli PERCUMA upgrade menjadi ahli VIP

Mesin menjana Pendapatan Pasif berterusan

 

 

Untung Pasif di Google Play

Berita terkini

08/03/2013 13:45
Best Solution for your business!
Untung Pasif is the best Solution for anyone who want to create massive online income.  We offer qualities and reliability membership platform with a lot of function and benefits at cheaper price. You don't need big capital to build your own ... 
04/02/2013 14:46
Untung Pasif - an automated income system
Untung Pasif is an automated income earning tool. Create your very own online passive income even while you are sleeping.  You can create your passive income by building your network by providing multiple membership type and membership access. 

Testimoni

Sahudi :
Untung Pasif - an automated income ...
" Untung Pasif is the best Solution for anyone who want to create massive online income. We offer qualities and reliability membership platform with a lot of function and benefits at cheaper price. You don't need big capital to build your own onlin... "