Rabu,

Soal Jawab

Soal Jawab Untung Pasif

Sistem Untung Pasif (UP) adalah sistem pemasaran yang membantu pengguna memperolehi pendapatan pasif berterusan setiap bulan dengan usaha yang paling minima.

Dengan yuran RM280 (Pakej Gold) anda akan didaftarkan sebagai pengguna Sistem Untung Pasif (UP) ini.  Secara automatik,  anda akan didaftarkan sebagai pengguna Tone Excel.  Oleh itu akan diberikan secara Percuma sekeping SIM Tone Excel yang mengandungi topup RM60 bulan pertama dan RM60 bulan kedua. Di samping itu, anda akan menjadi ahli VIP Untung Pasif dan boleh mendapat kelebihan lain yang ditawarkan. Bulan ke-3 dan seterusnya anda perlu topup minima RM30 untuk terus mendapatkan komisyen daripad SIM Tone Excel dan bagi mengelakkan keahlian TE expired


Untuk Pakej Silver, yuran ialah sebanyak RM120, anda akan didaftarkan sebagai pengguna Sistem Untung Pasif (UP) ini dan secara automatik didaftarkan sebagai pengguna SIM Tone Excel.  Oleh itu akan diberikan secara Percuma sekeping SIM Tone Excel yang mengandungi topup RM30 bulan pertama. Di samping itu, anda akan menjadi ahli VIP Untung Pasif dan boleh mendapat kelebihan lain yang ditawarkan. Bulan ke-2 dan seterusnya anda perlu topup minima RM30 untuk terus mendapatkan komisyen daripad SIM Tone Excel dan bagi mengelakkan keahlian TE expired.


Manakala bagi Pakej Basic, dengan yuran ialah RM60 anda menjadi pengguna Sistem Untung Pasif dan layak diberikan Web replika untuk dipromosi dan bagi mendapatkan komisyen.  Namun, setelah komisyen Untung Pasif berjumlah RM100, barulah anda akan didaftarkan sebagai pengguna SIM Tone Excel dan diberikan SIM TE yang mengandungi topup RM30 bulan pertama.  Bulan ke-2 dan seterusnya anda perlu topup SIM TE minima RM30 setiap bulan untuk terus mendapat komisyen dari Tone Excel.

 

Sila Rujuk halam PRODUK untuk ciri-ciri, kelebihan dan insentif bagi pakej-pakej yang lain


Jenis Pakej Untung Pasif dan Kelebihannya

Pengguna berdaftar SIM Tone Group (Tone Excel dan Tone Plus) sedia ada dilarang untuk mendaftar sebagai pengguna Sistem Untung Pasif.  Sekiranya anda buat juga pembayaran, wang tidak akan dikembalikan dan pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya pendaftaran SIM Tone Excel berjaya dilakukan.  

Sebelum menjawab soalan ini, perlu diketahui ada 2 jenis komisyen iaitu (1) Komsiyen yang diberikan oleh admin Sistem Untung Pasif , (2) Komsiyen yang diberikan oleh Tone Excel

Sekiranya anda tidak membayar yuran langganan tahunan Sistem Untung Pasif , hanya komsiyen affiliate Sistem Untung Pasif sahaja yang tidak akan dibayar, namun komisyen Tone Excel tetap akan diberikan oleh Syarikat Tone Group seperti biasa, asalkan memenuhi kelayakan mendapat komsiyen bulanan yang ditetapkan oleh Tone Excel.

Boleh.  Anda boleh menggunakan baki e-wallet untuk memperbaharui langganan anda. Caranya:

1. Login ke Laman Ahli

2. Di Laman ahli, sila klik menu "UPGRADE"

3. Sila buat pilihan pembayaran dengan klik "Account Balance"

Ada beberapa sebab, antaranya.

·      Jumlah keseluruhan pengguna SIM Tone Excel melebihi 1 juta orang. Dengan hanya mengandaikan 10% sahaja yang mendaftar sebagai pengguna Sistem UP ini bermakna lebih dari 100,000 ahli perlu diaktifkan Sistem UP. Maka ada beberapa kekangan khususnya kekangan masa untuk aktifkan terlalu ramai ahli

·      Di samping itu, dikhuaturi masalah pada database yang terpaksa menampung terlalu banyak data. 

·      Selain itu, jumlah pengguna yang terlampau ramai akan meningkatkan risiko salahlaku ahli yang melakukan promosi secara spamming yang akhirnya menyebabkan risiko website kena block oleh media sosial seperti Facebook

·      Jumlah  pengguna yang tak terkawal akan memberi tekanan melampau terhadap Webmaster dalam memberi perkhidmatan yang baik.

·      Pihak kami boleh fokus kepada mereka yang benar-benar serius dan sanggup mengeluarkan sedikit modal.

Ada beberapa kelebihan yang pengguna akan perolehi, iaitu:


  1. Kos Rendah tetapi pengguna mendapat Sistem Hebat
  2. Boleh kembangkan bisnes dengan lebih mudah dan pantas dengan adanya Web replika.  Pengguna hanya perlu promosikan Web replika tersebut untuk mendapat komisyen sekiranya ada ahli baru yang mendaftar untuk menggunakan Sistem UP ini melalui URL web replika mereka.
  3. Selain daripada mendapat downline/ pengguna baru hasil daripada promosi web replika, pengguna juga berpotensi diberikan limpahan / spillover oleh admin hasil daripada promosi di media-media sosial oleh pihak admin web.
  4. Terdapat 2 jenis komisyen yang bakal diperolehi oleh pengguna Sistem UP ini. Komisyen yang pertama ialah sponsoring bonus iaitu bonus yang diperolehi apabila ada orang membuat membuat pembayaran untuk melanggan sistem ini.  Bonus ini diberikan oleh web admin.  Manakala bonus kedua ialah bonus yang diberikan oleh pihak Syarikat Tone Excel yang merangkumi Fast Track bonus,  komisyen topup bulanan dan lain-lain.  Untuk penerangan lebih terperinci berkaitan kedua-dua insentif ini, sila lihat halaman Pelan Pendapatan.
  5. Bantuan Online diberikan PERCUMA
  6. Dilengkapi dengan Sistem Notifikasi SMS dan Emel. Notifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada prospek mendaftarNotifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada ahli PERCUMA upgrade menjadi ahli VIP
  7. Sistem ini berfungsi sebagai mesin menjana Pendapatan Pasif berterusan

Tidak boleh.  Sekiranya kami mendapati anda membuat pembayaran lebih dari sekali, pendaftaran tidak akan dibuat, manakala wang tidak akan dikembalikan.

Ada beberapa kelebihan Sistem UP ini berbanding kebanyakan sistem yang lain, antaranya:

    1. Pengguna akan dimaklumkan melalui SMS dan emel sekiranya ada ahli Percuma / prospek yang mendaftar menggunakan URL Web replika mereka.
    2. Pengguna akan dimaklumkan melalui SMS dan emel apabila ada ahli percuma yang dah upgrade menjadi ahli berbayar (VIP).
    3. Pengguna akan dimaklumkan SMS dan emel sekiranya beliau menerima komisyen.
    4. Pengguna boleh monitor jumlah komisyen di back office dengan fungsi e-wallet.
    5. Referral tracking menggunakan fungsi cookie selama 7 hari meningkatkan kadar keberkesanan promosi.  Prospek yang klik URL Web replika pengguna akan secara automatik simpan URL pengguna sebagai sponsor selama 7 hari melainkan jika prospek tersebut telah membuka web replika penaja yang lain dalam tempoh berkenaan.
    6. Secara automatik layak menjadi agen affiliate UP.  Ini bermakna, ahli berpotensi memperolehi komisyen daripada 2 pihak yang berlainan iaitu daripada Tone Excel dan pihak admin Untung Pasif

o   

Ya. Kemungkinan ini memang ada, lebih-lebih lagi jika anda langsung tidak berusaha mempromosikan Web replika dan semata-mata berharap downline yang diberikan oleh sistem UP.  Namun, kami akan usahakan yang terbaik untuk bantu anda dapatkan downline.

Betul. Untuk pendapatan yang lebih tinggi, amat disarankan anda promosi Web replika.

Tidak.  Komisyen tajaan RM30 diberikan apabila ada ahli baru yang mendaftar menggunakan URL Web Replika anda sendiri.  Limpahan downline secara automatik yang diberikan oleh sistem Untung Pasif akan tetap melayakkan anda memperolehi bonus fast track yang diberikan oleh Tone Excel

Tidak. Anda akan diberikan nombor telefon yang baru dan tidak boleh buat permohonan untuk kekalkan nombor telefon asal.

Potensi ahli di:

Level 1 = 4 orang

Level 2 = 16 orang

Level 3 = 64 orang

Jika ahli di Level 1 sudah melebihi 4 orang, ahli selebihnya akan di letakkan di Level 2 atau Level 3 bagi membantu rakan-rakan dalam rangkaian anda. Setelah lengkap cycel 4 orang di Level 1, 16 orang Level 2 dan 64 orang Level 3, anda akan layak untuk menaja / mendapat limpahan downline ahli ke-5 hingga ke-8 di Level 1.  Dengan kata lain, anda akan layak untuk diberikan lagi satu Matrix Cycel 4X4

Pengguna VIP (ahli berbayar) secara automatik layak menerima insentif dan pendapatan yang diberikan oleh Tone Excel. Untuk memahami pendapatan dan insentif yang diberikan oleh Tone Excel secara terperinci, sila klik 2 link yang diberikan di bawah ini:

1.                                                        Berkaitan Pelan Pemasaran TE

 

2.                                                        Berkaitan Komisyen TE

Informasi sponsor

Nama: Zamri Tom

Jenis keahlian: Gold

Lokasi: .sarawak - Malaysia

Telefon : 0105262788

Mengapa Anda Perlu Pilih Untung Pasif?

Untung Pasif adalah sistem yang Dipercayai

Kos Rendah tetapi Sistem Hebat

Sentiasa Dikemaskini

Bantuan Online diberikan PERCUMA

Dilengkapi dengan Sistem Notifikasi SMS dan Emel

Notifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada prospek mendaftar

Notifikasi melalui SMS dan Emel setiap kali ada ahli PERCUMA upgrade menjadi ahli VIP

Mesin menjana Pendapatan Pasif berterusan

 

 

Untung Pasif di Google Play

Berita terkini

08/03/2013 13:45
Best Solution for your business!
Untung Pasif is the best Solution for anyone who want to create massive online income.  We offer qualities and reliability membership platform with a lot of function and benefits at cheaper price. You don't need big capital to build your own ... 
04/02/2013 14:46
Untung Pasif - an automated income system
Untung Pasif is an automated income earning tool. Create your very own online passive income even while you are sleeping.  You can create your passive income by building your network by providing multiple membership type and membership access. 

Testimoni

Sahudi :
Untung Pasif - an automated income ...
" Untung Pasif is the best Solution for anyone who want to create massive online income. We offer qualities and reliability membership platform with a lot of function and benefits at cheaper price. You don't need big capital to build your own onlin... "